Thuis

Goldstone Packaging Jiaxing Co.,Ltd

China Goldstone Packaging Jiaxing Co.,Ltd certificaten
China Goldstone Packaging Jiaxing Co.,Ltd certificaten
Dankuwel voor al effect hebt u voor onze broodjes gedaan.

—— Adelaide

Ja, ontvangen wij het enkel en testen het, is uw product goed. Dank voor uw hulp!

—— Koevoetpan

Het is zo goed om het werk met Goldstone te zijn, is uw team zo professioneel dat hulp me een.

—— Joseph Gordon

Ik ben online Chatten Nu

Goldstone Packaging Jiaxing Co.,Ltd

1 2 3 4 5
Goldstone Packaging Jiaxing Co.,Ltd Goldstone Packaging Jiaxing Co.,Ltd Goldstone Packaging Jiaxing Co.,Ltd Goldstone Packaging Jiaxing Co.,Ltd Goldstone Packaging Jiaxing Co.,Ltd
Goldstonebureau Goldstonebureau Goldstonebureau

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken : Goldstone
Aantal werknemers : 350~400
Jaarlijkse omzet : 50,724,637-57,971,014
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : 10% - 20%

Sinds zijn onderneming in de jaren '80, is het goldstonepak één van beste verpakkende ondernemingen in China geweest. Wij houden altijd de kwaliteit van veiligheid, de ontwikkeling van wetenschap en technologieinnovatie als ons kernconcurrentievermogen voor verdere ontwikkeling.

Wij hebben internationaal evenals binnenlands geavanceerd materiaal zoals Japan Fuji 11 de drukmachine van de kleurengravure, FL2-lamineringsmachine, solvent-free de lamineringsmachine van Europa geïntroduceerd, de hoge snelheid die van Europa machine scheuren, bezat het pak van enz. Goldstone 100.000 Ranggmp standaardmoderniseringsworkshop, het moderne R&D-Centrum en het testende centrum van de productkwaliteit. Het Goldstonepak is ook uitgerust met internationaal geavanceerd verfijnd het testen materiaal, zoals het meetapparaat van de de Zuurstoftransmissie van Amerika, het meetapparaat van de vochtigheidstransmissie, infrarode analysator en gaschromatograaf. Het Goldstonepak is geëerd met Nationaal Uitstekend Verpakkend Merk, Nationale High-tech Onderneming, Één van Hoogste Drukonderneming Vijftig in China, Beroemd Handelsmerk in Zhejiang-Provincie, Merknaamproduct in Zhejiang-Provincie, Model Verpakkende Onderneming in Zhejiang-Provincie.

In de meer dan 30 geschiedenis van het jaar, besteden wij hoge aandacht aan technisch innovatie en onderzoek en ontwikkeling van nieuw product, nu hebben wij 146 octrooien verkregen en onder deze octrooien, hebben wij 22 uitvindingsoctrooi. Tegenwoordig zijn onze klanten niet alleen van China, maar ook van Azië, Australië, Europa, Afrika enz., zoals Danone, Nestle, het Kronkelen, Yakult, Mars, Ferrero, Fonterra, Yoplait, Meiji, Yili, Mengniu, L'oreal, Unilever, Hentel enz.

Contactgegevens
Goldstone Packaging Jiaxing Co.,Ltd

Contactpersoon: Ms. Lily Shao

Tel.: 0086-57382583798

Fax: 86-573-82583838

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)